Relatietherapie Wageningen – Chantal Zwetsloot

Jullie zijn op zoek naar relatietherapie Wageningen, omdat jullie relatie niet verloopt zoals jullie het graag zouden zien. In de meeste gevallen wordt contact met mij opgenomen als er sprake is van toenemende ruzie, wantrouwen door bijvoorbeeld overspel, gebrekkige communicatie of een heftige gebeurtenis waarbij de partner niet reageert zoals verwacht.

Juist bij een heftig voorval is steun van degene die jou zo lief is belangrijk. Blijkt dit anders te gaan dan gedacht, dan kan dat heftige emoties teweeg brengen.

Verbinding met elkaar herstellen

Met mijn kennis en ervaring als relatietherapeut in Wageningen help ik jullie op een professionele manier om de sterke verbondenheid van vroeger terug te vinden. We gaan hiervoor actief aan de slag. Geen onderwerp wordt geschuwd om de problemen blijvend op te lossen en de communicatie tussen jullie te herstellen. Weet dat jullie bij mij op een veilige plek zijn om de meest intieme geheimen te delen. Vertrouwen jullie op mijn kennis en ervaring, dan staat de weg naar een liefdevolle relatie binnenkort weer helemaal open.

Open en vrij communiceren

We komen pas tot de kern van jullie relatiecrisis als jullie beiden gebruikmaken van de mogelijkheid om alles te zeggen wat jullie bezighoudt, ook als je denkt dat dit kwetsend is voor de ander. Er moet op een open en vrije manier ruimte zijn om alle emoties en verwachtingen naar de uit te spreken, zonder hierbij verwijtend te zijn. Dit durven en doen vraagt om luisteren zonder oordeel. Ik begeleid jullie gedurende het gehele traject bij relatietherapie wageningen en ik zal jullie grenzen tijdens de sessies goed bewaken. Als het lukt om op een transparante manier naar elkaar te luisteren en met respect de gesprekken te doorlopen, is het mogelijk de liefde weer op te laten bloeien en op een fijne manier te communiceren en problemen in de toekomst voor te zijn.

Relatietherapie is een uiting van liefde

Dat jullie hebben besloten hulp te zoeken voor jullie problemen getuigt van liefde. Het geeft aan dat er ruimte is voor verbetering en dat jij en je partner beiden open staan voor ondersteuning om dit te bereiken. Het is goed dat dit met hulp van een buitenstaander wordt gestart. Doordat ik geen betrokkene ben, kan ik op een professionele manier van een afstand bekijken hoe jullie met elkaar omgaan en wat nodig is om de liefdevolle verbinding weer te vinden. Hoewel ik een buitenstaander ben, begeleid ik jullie wel op een betrokken en oprechte manier. Benieuwd hoe relatietherapie Wageningen in zijn werk gaat?

Hulp van relatietherapie Wageningen

Alleen beziggaan met het heden is niet de insteek van relatietherapie Wageningen. We gaan echt tot de kern en dat betekent dat we starten bij het ontstaan van jullie liefdesrelatie. Hierbij is het ook zaak dat we in kaart brengen wat jij en je partner afzonderlijk van elkaar nodig hebben. Met andere normen en waarden vanuit jullie jeugd, kan het zomaar gebeuren dat er onvrede ontstaat binnen jullie samenzijn. Misschien liggen de verwachtingen ver uit elkaar of weten jullie niet meer goed te praten over belangrijke onderwerpen. Zo wordt zichtbaar welke problemen in verband staan met jullie relatieproblemen.

Neem contact met mij op

Bezoek mijn website en vul het vragenformulier in of bel mij als jullie vragen hebben. Het maakt niet uit waar jullie voor bellen. Als deskundige op het gebied van relatieproblemen, help jullie graag in mijn praktijk in Wageningen. Liever eerst telefonisch contact om te bespreken of relatietherapie voor jullie de beste optie is? Dat is bij mij gewoon mogelijk.