Relatietherapie Dordrecht – Suzanne Verbraak

Een langdurig samenzijn tussen twee individuen met verschillende achtergronden en wensen kan soms een ware uitdaging zijn. Door tegengestelde behoeften, het gevoel niet begrepen te worden of een ingrijpende gebeurtenis, kan jullie relatie ineens onder vuur komen te liggen. Niet altijd lukt het zelf om de verbinding met elkaar te blijven voelen onder alle omstandigheden. Voorkom dat jullie relatie op de klippen loopt en onderneem actie om samen actief aan de slag te gaan met een ervaren relatietherapeut. Relatietherapie Dordrecht is er voor jullie.

Wat doet relatietherapie Dordrecht?

Als relatietherapeut help ik stellen die problemen in hun relatie ervaren. Is er bij jullie sprake van een relatiedip, vindt er in toenemende mate ruzie plaats of loopt het seksueel gezien niet zoals jullie zouden willen? Weet dat iedere relatie weleens mindere periodes heeft. Laten we met relatietherapie Dordrecht gaan kijken naar de oorsprong van het probleem en samen gaan zoeken naar een passende oplossing voor jullie tweeën.

Oorzaken relatieproblemen

Het hebben van relatieproblemen kan meerdere oorzaken hebben. Misschien is er sprake van overspel binnen jullie relatie of neemt de passie tussen jullie steeds meer af. Het kan ook zijn dat jullie steeds ruzie maken, zonder te weten waar om dit is. Laat mij jullie als buitenstaander helpen om de relatie van een afstand te bekijken. Met mijn kennis en ervaring weet ik hoe ik jullie kan helpen.

Een liefdesrelatie is hard werken

Waar in het begin van de relatie de vlinders volop aanwezig zijn en de minder aantrekkelijke kanten van je partner je niet opvallen, kan het gebeuren dat er na verloop van tijd harder gewerkt moet worden aan jullie relatie. Bij relatietherapie Dordrecht wordt jullie een open en vrije manier van begeleiding geboden om de problemen het hoofd te bieden en de verbinding met elkaar terug te vinden.

Conflicten leren begrijpen

Het is belangrijk om te begrijpen hoe conflicten te ontstaan. Met de kennis die jullie bij mij opdoen, is het mogelijk toekomstige ruzies en onbegrip voor te zijn. Bij mij krijgen jullie alle ingrediënten om jullie samenzijn op een positieve en stabiele manier voort te zetten. Zie het als een frisse wind door jullie relatie. Pas op de plaats om van hieruit met positiviteit naar de toekomst te kijken.

Hoe verloopt relatietherapie in Dordrecht?

Ik heb oog voor jullie als individu. Zo zijn jullie immers bij elkaar gekomen. Samen onderzoeken we het ontstaan en verloop van jullie relatie als liefdespaar. Door ook stil te staan bij de individuele behoeften, wordt duidelijk welke factoren van jullie leven van invloed zijn op jullie relatie. We gaan op een rustige manier bespreken welke problemen er tussen jullie spelen en in hoeverre bepaalde problemen gerelateerd zijn aan jullie relatie samen.

Communiceren kun je leren

Goed met elkaar kunnen communiceren is de sleutel tot een fijne liefdesrelatie met wederzijds respect. Aan de ander op een rustige manier laten weten wat je nodig hebt of vertellen wat je mist in een relatie hoeft niet in een ruzieachtige sfeer. Dit wil niet zeggen dat er helemaal geen ruzie meer kan worden gemaakt bij onvrede of bepaalde gebeurtenissen, maar het is belangrijk dat jullie leren hoe je op een veilige manier ruzie maakt. In een relatie moeten jullie beiden helemaal jezelf kunnen zijn.

Neem contact op met relatietherapie in Dordrecht

Zien jullie in mij de relatietherapeut die het verschil in jullie situatie kan maken? Neem dan vooral contact met mij op en bezoek mijn website. Ook als jullie bepaalde vragen hebben over jullie relatie en het volgen van relatietherapie sta ik voor jullie klaar. Ik zie het als mijn missie om jullie weer goed op weg te helpen. Met de hulp van relatietherapie Dordrecht wordt jullie liefdesrelatie weer op het goede spoor gezet.