Relatietherapie Doetinchem

Bij relatietherapie Doetinchem wordt alles in het werk gesteld om jou en je partner te helpen om de verbinding met elkaar weer te hervinden, ondanks de gevoelens die nu spelen. Veel cliënten nemen contact met mij op omdat hun samenzijn in het teken staat van ruzies, een moeizame communicatie, gebrek aan vertrouwen of een seksleven dat niet naar wens verloopt. Wat de reden ook is, als relatietherapeut help ik jullie om op een open en vrije manier te kijken naar de problemen waar jullie als stel tegenaan lopen. Hierbij staan jullie belangen altijd voorop.

Hulp van Relatietherapie Doetinchem

Jullie manier van communiceren en reageren kan mijlenver uit elkaar liggen. In dat geval is het lastig om zelf de schouders eronder te zetten en binnen jullie liefdesrelatie de stappen te zetten die nodig zijn om het fijne gevoel van vroeger weer terug te krijgen. Als buitenstaander met veel kennis en ervaring stel ik mij graag beschikbaar als jullie relatietherapeut. Ook ik weet uit eigen ervaring wat het is om te kampen met onbalans en angsten. De kennis die me dit heeft opgeleverd, zet ik graag in om jullie tweeën bij te staan in deze lastige periode.

Conflicten vermijden

Hoe jullie relatie nu ook verloopt, onthoud dat het nooit te laat is om te werken aan wat ooit als zoiets moois begon. De redenen waarom jullie ooit bij elkaar zijn gekomen, maakt dat er nog steeds sprake is van een relatie ondanks de problemen die nu spelen. Dat er soms conflicten ontstaan, is niet zo vreemd. Je start een relatie en raakt verweven met een persoon die een eigen karakter heeft met unieke wensen en verwachtingen. Zolang er sprake is van goede communicatie kom je samen vaak wel tot een compromis. Anders wordt het als jullie op een verkeerde manier ruziën en de communicatie te wensen overlaat. Je voelt je steeds minder met elkaar verbonden en dat beïnvloedt jullie liefdesrelatie. De eerste stap zetten jullie nu door te kiezen voor hulp in de vorm van relatietherapie Doetinchem.

Stel je open voor de ander

Hoeveel irritatie, frustratie en woede er ook speelt, het is belangrijk om je echt open te stellen voor je partner en goed naar elkaar te luisteren, zonder oordeel. Pas dan komen we tot de kern van de reden waarom jullie bij mij terecht zijn gekomen. Het vraagt om vertrouwen om jullie hele hebben en houden aan een buitenstaander kenbaar te maken. Wees gerust, ik weet wat er nodig is om jullie beiden op een veilige en vertrouwde manier deze stappen te laten zetten. Voor jullie beiden geldt dat er alle ruimte is om je kwetsbaar op te stellen en je verlangens uit te spreken. Van daaruit gaan we werken aan een frisse en nieuwe verbinding waarin er weer volop ruimte is voor elkaar.

Hoe verloopt relatietherapie in Doetinchem?

We gaan op onderzoek uit naar het ontstaan van jullie relatie, waarbij er ook aandacht wordt besteed aan jou en je partner afzonderlijk. Wat hebben jullie beiden nodig en hoe gaan we ervoor zorgen dat jullie je beiden gehoord en gezien voelen? In kaart brengen welke problemen te maken hebben met jullie relatie, is hier onderdeel van. Na mijn hulp weten jullie op een gezonde manier ruzie te maken en ja, dat er in de toekomst af en toe woorden vallen, is ook dan nog steeds gewoon binnen een relatie.

Kom in contact met mij
Voelen jij en je partner je fijn bij mijn manier van werken en zien jullie in mij de persoon die ervoor kan zorgen dat jullie het weer goed hebben samen? Neem dan vooral contact op met relatietherapie Doetinchem. Ik hoop jullie snel in mijn praktijk te begroeten.