Relatietherapie Bennekom – Hendrik Jan Dekker

Ik ben Hendrik Jan Dekker, relatietherapeut en werkzaam vanuit mijn praktijk in Bennekom. Loopt jullie relatie momenteel niet lekker en volgen de ruzies elkaar steeds sneller op? Misschien zijn er onderwerpen waar jullie het maar niet over eens worden. Relatieproblemen trekken een zware wissel op jullie als individuen en daarmee ook op jullie relatie. Een vertrouwensbreuk doordat er een derde in het spel is, een seksleven dat stil komt te liggen. Zorg dat deze niet onnodig leidt tot een breuk tussen jullie en maak gebruik van relatietherapie Bennekom, waar jullie op een laagdrempelige manier worden geholpen.

Hulp van Relatietherapeut Bennekom

Een liefdesrelatie is de meest intieme vorm die je maar kunt bedenken. Ik realiseer me dan ook goed dat het lastig kan zijn om alles wat je denkt en voelt te delen met een buitenstaander. Het is niet zomaar iets om je meest intieme gevoelens, gedachten en frustraties kenbaar te maken. Weet dat jullie bij mij op een vertrouwde manier en met een veilig gevoel alles bij mij kunnen zeggen. Ik beoordeel wel, maar veroordeel niet. Laat mij de persoon zijn die jullie relatie weer stabiel en vol positiviteit maakt. Een nieuw startpunt van jullie liefdevolle relatie begint met de hulp van mij als relatietherapie.

Relatietherapie als herstart

Aan de bel trekken omdat jullie er samen niet meer uitkomen, is moedig en verdient respect. Het is immers nooit te laat om verbeteringen aan te brengen. Dat jullie de dappere stap zetten en hier hulp bij vragen, getuigt van liefde voor elkaar en jullie relatie. Zie het als een herstart die jullie veel goeds zal brengen. Alle ongenoegen en frustraties van jullie tweeën komen bij Relatietherapie Bennekom uitgebreid aan bod. Hierbij is het belangrijk om zonder oordeel te luisteren naar wat de ander zegt en voelt. Ik sta jullie hierin bij en ik zorg ervoor dat jullie je beiden gehoord voelen. Laten we samen gaan kijken wat jullie nodig hebben om de verbinding met elkaar weer echt te voelen.

Vertrouwen hervinden

Juist binnen een liefdesrelatie is vertrouwen en veiligheid onmisbaar. Dit maakt dat problemen veel harder binnenkomen en snel kwetsen. Het is belangrijk het vertrouwen in elkaar terug te vinden en van daaruit te bouwen naar een vernieuwde liefdevolle relatie waarin jullie beiden veiligheid ervaren. Hoe moeilijk het nu nog kan lijken, heb vertrouwen in mijn ervaring, kennis en inzicht. Als relatietherapeut weet ik precies hoe ik jullie het beste kan begeleiden, adviseren en helpen.

Hoe werkt relatietherapie Bennekom?

Jullie hebben een relatie en dat betekent dat jij en je partner als twee individuele karakters bij elkaar zijn gekomen om samen het door het leven te gaan. Wat je van de ander nodig hebt om gelukkig te zijn, is binnen een relatie belangrijk om aan te geven. Toch is dit niet altijd eenvoudig. We kijken samen naar hoe jullie relatie is verlopen en welke situaties hebben geleid tot de problemen die nu tussen jullie in staan.

Contact met relatietherapie in Bennekom

Spreekt de manier waarop ik relatietherapie aanbied en invul, jullie aan? Kom dan vandaag nog met mij in contact en bezoek mijn website. We maken direct een afspraak om de problemen in jullie relatie aan te pakken. Alleen al de wetenschap dat er gewerkt gaat worden aan jullie problemen, geeft lucht. Ik kijk ernaar uit om kennis met jullie te maken.